zondag 5 december 2021

Alles over Zwijndrecht

Rotary werkt!

19 maart 2012

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag 17 maart waren de Zwijndrechtse Rotaryclubs alle drie aan het werk in het kader van NL DOET.

Er waren drie karweien gepland voor de totaal 40 vrijwilligers. Verven van dierenhokken bij kinderboerderij de Kiboehoeve,  een high tea bij de bewoners van verzorgingstehuis de Lichtkring en het snoeien van een houtwal bij het natuurgebied Munniken-Devel.
Dank zij het uitstekende weer kwamen in ieder geval de buitenklussen goed uit de verf. Er is veel werk verricht tot tevredenheid van velen. Niet in de laatste plaats die van de vrijwilligers zelf. 
Bijkomend voordeel was de samenwerking van de clubs Waal en Devel, Zwijndrecht en omgeving en Rotaract (18-30 jaar). De leden die daar aanwezig waren vinden het zeker de moeite waard meer samen te werken in de toekomst.
Het snoeien werd door 25 vrijwilligers gedaan onder leiding van Marco Vermeulen van de provincie. Het is geweldig om met zoveel mensen te werken, volgens Marco, normaal geeft hij leiding aan drie mensen en maakt dan veel minder meters. Door deze actie wint het natuurgebied aan kwaliteit.

Lees meer over:

NL doet rotary rotaract
Deel dit bericht met je vrienden!