maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Politie ontmantelt drie hennepkwekerijen

22 februari 2012

ZWIJNDRECHT - De politie heeft drie hennepkwekerijen ontmanteld in verschillende woningen in Zwijndrecht. Politieagenten gingen op dinsdag 21 februari drie woningen binnen in de Van Ruisdaelstraat, de Van Ostadestraat en het Noordpark. In de woning in de Van Ruisdaelstraat werd een kwekerij aangetroffen met daarin 380 hennepplanten. In de twee andere woningen vonden agenten een lege kwekerij.

Tijdens de inval in de woning aan het Noordpark hield de politie een verdachte, een 30-jarige man uit Zwijndrecht, aan. Politieagenten hebben hem op het politiebureau verhoord. Hij zal zich later voor een rechter moeten verantwoorden. Het onderzoek naar de drie kwekerijen wordt voortgezet. De politie heeft op dit moment geen aanwijzingen die duiden op een verband tussen de drie kwekerijen.

Deel dit bericht met je vrienden!