maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Gymnastiekvereniging O & O wordt weer derde

13 februari 2012

ZWIJNDRECHT - De Zwijndrechts Gymnastiekvereniging O & O heeft zaterdag met haar turners met succes deel genomen aan de in het Friese Lemmer  gehouden Nederlands kampioenschappen groepsspringen.  De Zwijndrechtse  turnclub  wist beslag te leggen op vijf nationale titels en kwam daar naast tot driemaal toe als derde uit de strijd.

Het succesvolst waren de juniorturners. De ploeg bestaande uit Ischa Statie, Koen van den Enden, Tommie van Waveren, Devin Geurts, Jens van der Helm, Ralf Uytdehaag, Ruben van Beelen en Tim Rietberg  werden Nederlns kampioen op de onderdelen pegases-plank, pegases-minitramp, tafelspringen en minitrampspringen.

De seniorploeg bestaande uit Frank Thies, Andrew Baars, John Legen, Laurent Romero, Martijn van Balen, Martijn Kuikman, Tim Paans en Danny de Lange pakten het goud op het onderdeel pegases-plank en turnden zich naar het brons op de onderdelen pegases –minitramp, tafel enspringen en  minitrampspringen.

 
Deel dit bericht met je vrienden!