maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Auto rijdt tegen vangrail, politie zoekt getuigen

6 februari 2012

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT - Een automobilist is met zijn auto tegen de vangrail op de provinciale weg N3 gereden, nabij de op- en afrit van de snelweg A16. Een andere weggebruiker zag het ongeval in de nacht van zondag op maandag 6 februari gebeuren en belde 112. Politieagenten troffen midden op de weg een auto, een grijze Nissan Primera, aan zonder bestuurder. De auto had forse schade aan de voor- en zijkant en moest worden weg getakeld. De politie achterhaalde een telefoonnummer van de vermoedelijke bestuurder, waarna deze zich meldde op het politiebureau. Daar bleek dat de 26-jarige man uit Dordrecht onder invloed van alcohol was en een alcoholpromillage van 0,8 promille had. De politieagenten gaven hem hiervoor een proces verbaal. Volgens de man ontstond de aanrijding toen zijn auto in een slip raakte. De politie zoekt getuigen van deze aanrijding. Heeft u de aanrijding zien gebeuren? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief).

Deel dit bericht met je vrienden!