maandag 25 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

VVGZ D5 in nieuwe wedstrijdshirts

6 februari 2012

ZWIJNDRECHT - Ondanks dat de KNVBl het voetbal voor VVGZ had afgelast vanwege de kou, was er voor VVGZ D5 afgelopen vrijdag toch een warm gebaar. Brasserie One & staekhouse aan de passage 1 in Zwijndrecht had voor het team namelijk een mooie verassing. In bijzijn van wat ouders en de trainer, kregen de spelers van D5 nieuwe wedstrijdshirts gesponsord door Brasserie One. Een shirtsponsor was al heel lang een wens van een aantal spelers. Speelster Lindsay Voetee, is er één van het type “geen woorden maar daden”, en heeft dan ook voor het grootste gedeelte zelf gezorgd voor deze sponsor. Brasserie One & Steakehouse past uitstekend bij de doelstelling van D5. Na een succesvolle 2e plaats in de najaarscompetitie, gaat D5 dit seizoen voor plaats One.

Terwijl de spelers de moois shirts kregen overhandigd, verbaasde de meeste ouders zich over het sfeervolle restaurant, en werd er zelfs stiekem gekeken in de aantrekkelijke menukaart. 

Lees meer over:

KNVB voetbal vvgz wedstrijdshirts
Deel dit bericht met je vrienden!