maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Politie zoekt getuigen van mishandeling Hoveniersplein Zwijndrecht

3 februari 2012 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die plaatsvond op donderdagavond 2 februari rond 20.20 uur op het Hovenierplein. Een 26-jarige man uit Zwijndrecht stond daar te urineren. Twee onbekende mannen spraken de Zwijndrechter hierop aan, waarna een handgemeen ontstond en de Zwijndrechter diverse klappen kreeg.

Een van de mannen had een mes bij zich, waarmee hij het slachtoffer tijdens het handgemeen in zijn gezicht verwondde.  De man uit Zwijndrecht wist er uiteindelijk vandoor te gaan en hield op de Onrust een busje staande. De bestuurder hiervan heeft de man vervolgens meegenomen en naar de eerste hulp gebracht. Even later meldde de man zich aan het politiebureau om aangifte te doen.

De politie doet onderzoek naar het incident en is op zoek naar de bestuurder van het busje en naar andere getuigen. Daarbij beschikt de politie over de volgende signalementen: de ene man was 1,85m, 25 tot 35 jaar, donkere huidskleur, donker gekleed. De andere man was iets langer en slanker van postuur. Getuigen van het incident worden verzocht contact opnemen via 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

Lees meer over:

aangifte hoveniersplein
Deel dit bericht met je vrienden!