zaterdag 29 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Boze buurman aangehouden

2 februari 2012

ZWIJNDRECHT - Een 29-jarige man uit Zwijndrecht is op 2 februari in zijn woonplaats aangehouden. Een 31-jarige buurvrouw liet dezelfde dag haar hond uit toen ze de buurman met aangelijnde honden tegenkwam. De hond van het slachtoffer brak los en ging in gevecht met de twee honden van de buurman. De vrouw probeerde haar hond weg te halen, wat niet lukte doordat de anderen honden het beest stevig vastbeten. Uiteindelijk lukte het wel de dieren uit elkaar te halen, waarbij de man de vrouw met de dood zou hebben bedreigd. Kort daarna zou de man ook een autoruit van de vrouw hebben vernield. De vrouw deed aangifte en de man werd aangehouden.

Lees meer over:

honden autoruit buurman
Deel dit bericht met je vrienden!