zaterdag 29 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Verdachten aangehouden

26 januari 2012

ZWIJNDRECHT - Twee Roemenen van 45 en 51 jaar zijn op 25 januari op het Hof van Holland aangehouden. Een getuige had gezien dat het tweetal op het winkelcentrum Walburg mogelijk een speelautomaat voor kinderen aan het kraken was en belde de politie. Ondertussen hield deze getuige beide mannen tegen en voorkwam dat ze ervandoor gingen. De politie was er snel bij en hield het duo aan.

Bij hun aanhouding werd duidelijk dat de twee waarschijnlijk geen vegetariër zijn: bij een van hen vielen twee pakken vlees onder zijn jas op de grond. In hun nabij geparkeerde auto werden ook pakken vlees en vleeswaren aangetroffen die mogelijk van diefstal afkomstig waren. Beide mannen zijn in verzekering gesteld en hun auto is in beslaggenomen.

 
Deel dit bericht met je vrienden!