zondag 24 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Voorinschrijving halve marathon Hercules geopend

25 januari 2012

ZWIJNDRECHT - Krachtsport- en atletiekverening Hercules organiseert op zondag 11 maart 2012 de VGZ Halve Marathon in Dordrecht. De voorinschrijving voor de halve marathon, 10 km en 5 km is opengesteld via de website www.herculesdordrecht.nl. Het fraaie parcours voert de lopers over verharde wegen vanaf sporthal Reeland door de Hollandse Biesbosch. De jeugd kan gratis deelnemen aan de FRAVO-jeugdlopen op de baan over afstanden van 600 en 1.200 meter.

Deelname aan prestatielopen
Het startschot voor de prestatielopen zal klinken om 11.30 uur. De start en finish zijn bij de sporthal van Hercules op het sportpark Reeweg, Halmaheiraplein 35. De inschrijfkosten voor de halve marathon zijn zes euro (voorinschrijving) en acht euro (na-inschrijving). Voor de 5 en 10 km zijn de inschrijfkosten vijf euro (voorinschrijving) en zeven euro (na-inschrijving). Deelnemers kunnen zich tot en met 9 maart 2012 voorinschrijven.
 
Weer grote opkomst jeugd?
Vorig jaar kon Hercules een groot aantal jeugdige deelnemers verwelkomen, vanwege de deelname van een aantal basisscholen. Ook in 2012 hoopt de vereniging weer op een grote opkomst. De jeugdlopen zijn gratis en beginnen al om 10.00 uur. Scholen worden door het organisatieteam apart benaderd voor inschrijving. Overige jeugd kan alleen inschrijven op de dag zelf bij de na-inschrijving.
 
Na-inschrijving
Na-inschriiving is mogelijk op zondag 11 maart vanaf 9.00 uur tot een half uur voor aanvang van de betreffende loop in de kantine van de sporthal van Hercules.
 
Prijzen
Voor de nummers 1, 2 en 3 van ieder onderdeel zijn prijzen beschikbaar. De prijsuitreiking voor de jeugd is direct na de jeugdlopen. De overige prijsuitreikingen vinden plaats een half uur nadat de eerste drie lopers van de individuele afstanden zijn binnen gekomen. Alle jeugdige deelnemers krijgen bovendien een herinnering.
 
Meer informatie
Meer informatie is te zien op www.herculesdordrecht.nl onder wegatletiek.
De loop is mede mogelijk door de inzet van een groot aantal vrijwilligers en de samenwerking met VGZ Gezondheidsverzekeraar en diverse andere sponsors.
Deel dit bericht met je vrienden!