zondag 24 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Man in hand gebeten: vrouw aangehouden

24 januari 2012

ZWIJNDRECHT - Een 27-jarige vrouw uit Dordrecht is op 23 januari rond 23.45 uur op de Havikstrraat aangehouden. Ze verbleef daar in een woning van een kennis en kreeg op een gegeven moment ruzie met een man die bij deze kennis op visite was. De bewoner was er niet van gediend dat de vrouw met de bezoeker ruzie maakte en zette haar zijn huis uit. Bij de worsteling die ontstond, beet de vrouw de 43-jarige bewoner tot bloedens toe in zijn hand. Ter plaatse gekomen agenten vonden de vrouw in de buurt en hielden haar aan. Mogelijk had ze gedronken. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en de vrouw wordt verhoord.

Lees meer over:

havikstraat aangifte gedronken
Deel dit bericht met je vrienden!