zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Sportkampioenen bekend

24 januari 2012

ZWIJNDRECHT - Vier glimmende bekers vonden vrijdagavond hun weg naar een trotse winnaar. Tijdens het Sportgala 2012 in de Develsteinhal zijn de sportkampioenen van 2011 gekozen. Elbert Vissers (wethouder Sport) deelde de eerste beker uit aan de sportman 2011: Robbin Ooms. Daarna volgde de sportvrouw, Iris Pruysen, het sporttalent Sabine Mouthaan en tot slot viel het O&O NTC-team in de prijzen als sportteam 2011.

Demonstraties
In de overvolle sporthal werden demonstraties gegeven door vier Twirl-meiden, turner Anthony van Assche op de bok en een demonstratie rolstoeldansen. Winnares Iris Pruysen was voor een training in Zuid Afrika en daardoor niet aanwezig in de zaal. Via Skype kwam  een verbinding met haar tot stand, zodat ze ‘live’ hoorde dat zij de sportvrouw van 2011 is geworden.
 
foto: Martijn de Rijke
Deel dit bericht met je vrienden!