Van Zessen Financiële Diensten uit Zwijndrecht verkrijgt 40ste Hypotrust Trust Expert

01 februari 2017 door Hennie van der Zouw
Van Zessen Financiële Diensten uit Zwijndrecht verkrijgt 40ste Hypotrust Trust Expert

ZWIJNDRECHT - Op donderdag 26 januari overhandigden Raymond van Hemert (rechts op foto) en Brian Ploeg (links op foto) het Trust Expert certificaat aan Michel van Zessen van Van Zessen Financiele Diensten.

Hypotrust heeft deze week haar 40ste Trust Expert mogen verwelkomen. Van Zessen Financiele Diensten uit Zwijndrecht scoorde positief in de audit en mag zich hierdoor Hypotrust Trust Expert noemen. De status van Trust Expert maakt onderdeel uit van het kwaliteitsprogramma van Hypotrust. In dit programma zijn er meerdere statussen te behalen waarvan de Trust Expert de hoogste is.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.