donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Man met illegaal vuurwerk aangehouden

18 december 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Een 18-jarige man uit Zwijndrecht is op 17 december op de Lindtsedijk aangehouden. Agenten zagen hem daar rond 22.00 uur bij zijn fiets staan en dachten dat hij mogelijk gevallen was. Ze stopten even om te vragen of alles goed met de man ging, wat inderdaad het geval was. Toen de agenten een lange stok onder de jas van de jongen zagen uitsteken, werd het tijd voor wat meer vragen. De jongen bleek een lawinepijl en een zogenaamde vlinder bij zich te hebben. daarop werd hij aangehouden. Thuis bleek de jongen nog acht illegale zware pijlen in zijn bezit te hebben. Al het vuurwerk is in beslaggenomen. Na een nacht cel is de man heengezonden.

Lees meer over:

aangehouden lindtsedijk
Deel dit bericht met je vrienden!