zaterdag 5 december 2020

Alles over Zwijndrecht

Politie zoekt getuigen van fietsendiefstal

13 december 2011

ZWIJNDRECHT - De politie in Zwijndrecht zoekt getuigen van de diefstal van twee fietsen in Winkelcentrum Walburg. Op 12 december nam een onbekende/onbekenden tussen 12.00 en 12.45 uur de fiets van een 65-jarige vrouw uit Hendrik-Ido-Ambacht uit het fietsenrek voor de Jumbo weg. Een andere vrouw (gegevens onbekend) bleek daar ook naar haar fiets aan het zoeken, deze stond in de buurt van de fiets van de 65-jarige gestald en was eveneens verdwenen.

Wie gezien heeft wie de fietsen heeft weggenomen of andere informatie heeft die leidt naar de dader(s), wordt gevraagd contact met de politie in Zwijndrecht op te nemen. Men kan bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem naar 0800-7000 (gratis).

Lees meer over:

diefstal getuigen walburg
Deel dit bericht met je vrienden!