zaterdag 27 november 2021

Alles over Zwijndrecht

AQunst gaat verhuizen

17 november 2011 (door Hans Huisman)

ZWIJNDRECHT - Per ingang van augustus 2012 gaat het atelier van AQunst van de bekende Zwijndrechtse kunstenares Jeannette Quakkelaar verhuizen naar Rotterdam.

Sinda januari 2011 had ze reeds een eigen winkel aan de Zwaanhals 329c, het Oude Noorden van Rotterdam, dat ze samen met Safira was gestart. De wijk is behoorlijk gerenoveerd is en er zijn diverse kunstzinnige ondenemers gestart. Het zwaanshals tegenwoordig een gezellige kunstzinnige winkelstraat.

Jeannette Quakkelaar legt uit:"Gelukkig gaan heel veel cursisten mee naar de nieuwe locatie, want uiteindelijk verandert er ook niets aan de kwaliteit van de lessen! Het is vast even wennen, maar we zijn zo weer gewend op de nieuwe locatie! Dat betekent ook weer dat nieuwe cursisten uit bijvoorbeeld Rotterdam alvast een plaatsje op het nieuwe atelier kunnen reserveren!

De lestijden zullen vanaf dan ook 6x per week gaan plaatsvinden,dinsdagmiddag/-avond,woensdagmiddag/-avond en donderdagmiddag/-avond.

Meer informatie: www.aqunst.com

Zie ook:

Lees meer over:

kunst cultuur aqunst
Deel dit bericht met je vrienden!