zondag 18 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Snorfietser gewond bij aanrijding

1 november 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT -Een 18-jarige Zwijndrechtenaar is op 31 oktober op de Brugweg gewond geraakt, nadat hij tegen een andere snorfietser aanbotste. Het slachtoffer reed op de brug richting Zwijndrecht toen rond 22.40 uur uit tegengestelde richting de andere snorfietser aan kwam rijden en tegen de 18-jarige opbotste. Kennelijk was de andere weggebruiker ongedeerd, want hij zei tegen getuigen dat hij wilde kijken of zijn scooter het nog deed. Toen dat het geval bleek, reed hij weg in de richting van Dordrecht. De 18-jarige liet hij achter. Hij had het bewustzijn verloren, maar kwam later bij en is naar het ziekenhuis gebracht. De man had vermoedelijk een hersenschudding. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Lees meer over:

bromfiets brugweg snorfiets
Deel dit bericht met je vrienden!