Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Miranda de Vries voorgedragen als burgemeester Geldermalsen'
19okt 2011

Miranda de Vries voorgedragen als burgemeester Geldermalsen

ZWIJNDRECHT - Wethouder Miranda de Vries is voorgedragen als de nieuwe burgemeester van de gemeente Geldermalsen.

De gemeenteraad van Geldermalsen heeft 18 oktober conform het unanieme advies van de vertrouwenscommissie Miranda de Vries (PvdA)voorgedragen bij de minister van Binnenlandse Zaken als nieuwe burgemeester van Geldermalsen.

De vertrouwenscommissie: “Miranda is een krachtige, intelligente en energieke bestuurder, die zeer goed aansluit bij de vastgestelde profielschets. Ze heeft een open houding en is makkelijk benaderbaar. Miranda is analytisch sterk, kan enthousiasmeren en neemt mensen mee. Ze is kortom een verbinder in de breedste zin van het woord. Miranda is een teamplayer met een eigen ‘drive’ en een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen”.

De benoeming en installatie van Miranda staat gepland op maandag 12 december 2011.

Miranda: “Ik ben enorm blij en vereerd! Ik vind het wel erg jammer Zwijndrecht en daarmee de Drechtsteden te moeten verlaten. Ik heb bijna zes jaar met veel plezier een bijdrage mogen leveren aan een socialer Zwijndrecht. Weggaan is best lastig, maar ik kan julliie met een gerust hart en een stabiele begroting achterlaten. Natuurlijk maak ik deze keuze vanuit mijn eigen ambitie. Ik ben er ook van overtuigd dat het een goed moment is: de bedrijfsvoering en de financiele situatie is behoorlijk verbeterd en de uitvoering van ons jeugdbeleid is in volle gang.”Deel dit bericht met je vrienden!