zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Winst voor de selectie van Albatros

18 september 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - De selectie van korfbalvereniging Zwijndrecht heeft zich na de verliespunten van vorige week weer weten te herpakken en beide teams wisten afgelopen zaterdag te winnen.

Het vlaggenschip speelde tegen het laatst geplaatste Tilburg. Albatros pakte de voorsprong, maar had moeite de voorsprong uit te breiden. Tilburg wist elke keer weer dichtbij te komen. Albatros wist echter wel de kleine voorsprong te behouden en won met 14 – 11.

De reserves van Albatros traden aan tegen IJsselvogels uit Moordrecht. Albatros wist met een aardige voorsprong te gaan rusten. Na de rust wist IJsselvogels echter terug te komen tot een gelijke stand. De reserves wisten zich te herpakken en wonnen met 13 – 8.

Naast de winst voor Albatros 1 en 2, wist ook Albatros 3 hun wedstrijd te winnen. Bij GKV wist het 3e team van Albatros nipt te winnen. Albatros 4 wist gelijk te spelen tegen het hoger geplaatste Dijkvogels. Verder was er nog winst voor de senioren teams 5 en 7. Albatros 5 wist op eigen veld KCC 7 gemakkelijk te verslaan met 19-6. Albatros 7 wist ondanks vele invallers redelijk gemakkelijk te winnen bij Kinderdijk, 10-13.

Albatros A1 verloor nipt van GKV, 13-14. Ook de streekderby tegen DVS werd niet gewonnen door Albatros A2. DVS wist uit te lopen tot een 7 punten voorsprong, maar Albatros wist de voorsprong nog te verkleinen tot twee punten, maar verloor met 11-13

Lees meer over:

albatros
Deel dit bericht met je vrienden!