donderdag 28 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Bobo's ZwemBSO geopend

12 september 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT- Kinderen van de Bobo's buitenschoolse in Zwijndrecht, Heerjansdam en Hendrik‐Ido‐Ambacht kunnen vanaf nu leren zwemmen in BSO‐tijd. Op maandag 5 september is Bobo's ZwemBSO op feestelijke wijze geopend. Symbolisch vulden de kinderen met hun emmertjes de grote paarse emmer. Iris Beugeling, directeur van Kinderopvang Bobo, verklaarde de ZwemBSO voor geopend door de paarse Bobo‐emmer te legen in het zwembad. Na de opening startte de allereerste zwemles van Bobo's ZwemBSO.

In BSO‐tijd
Op jonge leeftijd leren zwemmen is belangrijk voor de veiligheid van kinderen, zeker in Nederland waar veel water is. Zwemles is niet alleen noodzakelijk voor kinderen, maar ook leuk en bovendien goed voor hun ontwikkeling. Voor ouders is het vaak minder leuk; het neemt veel tijd in beslag op momenten dat het vaak niet zo goed uitkomt. Bobo's ZwemBSO is de ideale oplossing voor kinderen en ouders. De kinderen zwemmen in BSO‐tijd, onder begeleiding van een vast team. Uiteraard wil Kinderopvang Bobo ook de ouders erbij betrekken, ze kunnen hun kind bijvoorbeeld zelf komen ophalen en komen kijken naar de zwemles tijdens de kijkdagen!

Capital Sports
Iedere maandag en donderdag rijden er bussen langs de Bobo‐locaties in Zwijndrecht, Heerjansdam en Hendrik‐Ido‐Ambacht om kinderen op te halen. Bobo regelt het vervoer en de begeleiding, ouders betalen een minimale vergoeding voor de zwemlessen. De zwemlessen vinden plaats in zwembad 'Capital Sports' in Zwijndrecht. In dit zwembad werken ze in plaats van met chloor, met zoutelektrolyse. Dit is beter voor de gezondheid en waarborgt een perfecte en veilige waterkwaliteit. Deze werkwijze sluit uitstekend aan bij de hoge kwaliteitseisen die Kinderopvang Bobo aan haar dienstverlening stelt.

Bobo's ZwemBSO en Kinderkapper
Naast Bobo's ZwemBSO is er bij Kinderopvang Bobo ook een kapper actief op de locaties. Op leuke en speelse wijze knipt ze de kinderen en voorziet ze de kinderen van gel of leuke speldjes. Hierdoor behoort ook een tijdrovend bezoek aan de kapper voor ouders die voor Kinderopvang Bobo kiezen, tot de verleden tijd. Kinderopvang Bobo denkt graag met kinderen en ouders mee!

Buitengewoon betrokken
Kinderen vanaf 0 jaar kunnen bij Kinderopvang Bobo terecht. U kunt profiteren van de diensten van Kinderopvang Bobo tot uw kind naar de middelbare school gaat. Of u nu kiest voor Hele dagopvang, Peuterspeelzaal, Kinderrestaurant (Overblijf) of Buitenschoolse opvang, bij Kinderopvang Bobo bent u aan het juiste adres voor buitengewoon betrokken opvang. En de betrokkenheid stopt niet bij de kinderen; Bobo denkt ook graag mee met ouders, Bobo's ZwemBSO en de kinderkapper zijn daar voorbeelden van. Meer informatie vindt u op www.bobokdv.nl of bel naar 078 – 612 13 30.

Lees meer over:

kinderopvang bobo
Deel dit bericht met je vrienden!