zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

1e verliepartij Albatros is een feit

12 september 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag moest het vlaggenschip van c.k.v. Albatros de eerste nederlaag van dit korfbalseizoen incasseren. Na het goede spel van vorige week tegen Oranje Wit, was de ploeg van Karim Ratoube tegen het Haagse Ready maar een schim van vorige week.
Albatros, met Ot Huyser en Chloë Pelgrom in de de basis, had moeite met het rare spel van de thuisploeg. Bij rust stonden de ploegen nog op gelijke hoogte met elkaar; 6-6.

Na rust had Albatros moeite om de korf te vinden. Via 10-10 liep Ready uiteindelijk uit naar een 13-10 voorsprong. In het laatste kwartier van de wedstrijd wist Albatros slechts eenmaal te scoren wat resulteerde in de einduitslag van 13-11.

De reserves van Albatros mochten op bezoek bij het Arnemuidense TOP. Er werd een goede partij gespeeld, die helaas nipt werd verloren met 14-13. Ook A1 vertrok richting Zeeland en speelde tegen hetzelfde TOP. De junioren van TOP waren ook ditmaal de Zwijndrechtse formatie de baas. Het werd 16-10 in het voordeel van de thuisploeg.

Bij de jeugd was er een opmerkelijke uitslag. B5 won van hun leeftijdsgenootjes van Good Luck maar liefst met
30-0!!
De B-jeugd blijken waren scherpschutters te zijn. B2 won met 13-1 van GKC B2 en B3 won uit bij Kinderdijk met
4-13. Helaas wist B1 niet te winnen van Nieuwerkerk B1 (7-10).

Hoofdklasser C1 speelde een goede wedstrijd. Met rust stond de ploeg nog voor met 2-3 en acht minuten voor tijd was het zelfs 5-6. Helaas was de Hardinxvelde thuisploeg net iets gelukkiger in de slotfase en werd het alsnog 8-6. Een zuur verlies voor C1. E1 en F1 speelden tegen PKC uit Papendrecht. Beide teams wisten te winnen met respectievelijk 1-9 en 0-3.

Naast de wedstrijden is er nog meer nieuws van het Albatrosfront. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van afgelopen vrijdag is de nieuwe hoofdsponsor bekend gemaakt; Mathla

Lees meer over:

albatros
Deel dit bericht met je vrienden!