donderdag 28 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Opening kunstgrasveld bij Pelikaan

4 september 2011

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 3 september werd om 13.30uur het kunstgrasveld bij ZVV Pelikaan officieel geopend door Wethouder E.Vissers en waren er diverse genodigden aanwezig dit hebben meegeholpen om dit allemaal waar te maken.
Na de opening was er een show van de freestyler Hasan Isik na de show konden de kinderen aan hem vragen hoe ze deze
trucks onder de knie konden krijgen en werd dit door hem voorgedaan en uitgelegd. Om 15.00uur begon de wedstrijd van Pelikaan 1 tegen Meerkerk die helaas verloren is met 0-3. Na deze wedstrijd was er voor de spelers van D2 nog een penaltybokaal.

Tekst en foto: Petra Verhoeven

Lees meer over:

pelikaan wethouder visser
Deel dit bericht met je vrienden!