vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Man aangehouden na botsing tegen boom

14 augustus 2011 (door Ad van Herk)

HEERJANSDAM – Een 30-jarige man uit Zwijndrecht is zaterdagavond 13 augustus aangehouden nadat hij met zijn auto tegen een boom was gereden. De man reed met zijn auto over de Sportlaan, toen hij uit de bocht vloog en tegen een boom belandde. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de man ter  plekke behandeld aan zijn verwondingen. Toen ter plaatse gekomen agenten een blaastest bij de man afnamen, bleek de man onder invloed achter het stuur te hebben gezeten. Hierop is de man aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar werd met een ademtest een promillage van 560 ug/l gemeten, terwijl de limiet op 220 ug/l ligt. De man is na verhoor heengezonden met een rijverbod van 6 uur. De politie maakte proces-verbaal op.

Lees meer over:

Sportlaan aangehouden
Deel dit bericht met je vrienden!