zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Auto raakt van dijk: twee inzittenden gewond

13 augustus 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Op vrijdagavond 12 augustus is een personenauto door onbekende oorzaak  de Lindtsedijk af gereden. De auto reed vanuit de richting van het industrieterrein Grote Lindt richting de Zwijndrechtse brug, raakte aan de rechterkant van de dijk en kwam tot stilstand tegen een hek.

De bestuurster, een 19-jarige vrouw uit Zwijndrecht, kon zelf uit de auto komen. Zij had een hoofdwond en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De bijrijder, een man uit Dordrecht (leeftijd onbekend) is door de brandweer uit de auto bevrijd. Hij is met vermoedelijk nek-/rugletsel naar het ziekenhuis gebracht. De Regionale Verkeersondersteuning doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto: Pieter de Kreij

Lees meer over:

ongeval lindtsedijk
Deel dit bericht met je vrienden!