zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Politie zoekt getuigen van gewapende overval

10 augustus 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Kringloopwinkel Opnieuw en Co aan de Lindtsedijk is op 8 augustus rond 16.50 uur door een onbekende man overvallen. Op dat moment waren twee personeelsleden in de winkel aanwezig. Onder bedreiging van een wapen nam de man een geldbedrag uit de kassa om vervolgens weg te rennen in de richting van de Kerkweg. Daar verdween hij en vanaf dat moment ontbreekt ieder spoor.
De overvaller was een blanke man, van ongeveer 1.80-1.85 meter lang met een slank postuur. De man droeg zwarte kleding, witte sportschoenen en een zwarte bivakmuts. Zijn leeftijd is niet bekend.

De politie heeft de overval in onderzoek en vraagt getuigen zich te melden. Wie rond 16.50 of daarvoor in de buurt van de Lindtsedijk en de Kerkweg was en daar iets gezien heeft wat mogelijk van belang kan zijn, wordt gevraagd te bellen naar de Politie Zuid-Holland-Zuid op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) en te vragen naar de recherche in Dordrecht. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000 (gratis).

Lees meer over:

overval lindtsedijk
Deel dit bericht met je vrienden!