zondag 18 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Albatros in training

8 augustus 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag hebben de korfballers van het Zwijndrechtse Albatros het vakantiereces afgebroken en werd er door de senioren- en A-selectie voor het eerst getraind. Onder leiding van de nieuwe trainers Karim Ratoube (senioren) en Martijn van der Wees (A-jeugd) werden de eerste meters op het kunstgrasveld van Albatros afgelegd. De seniorenselectie was met 17 personen al redelijk op sterkte, maar bij de A-jeugd waren er nog veel afwezigen vanwege de vakantie.

De beide nieuwe trainers werden vriendelijk welkom geheten bij de Zwijndrechtse club en ontvingen een bloemetje van vertegenwoordigers van de technische blokken. Na een rondje voorstellen stond er wat conditiewerk op het programma en de ochtend werd afgesloten met een gezamenlijke lunch. De oefenperiode wordt deze week vervolgd met twee trainingen en a.s. zaterdagen zijn de eerste oefenwedstrijden tegen Maassluis.
Deze week starten ook andere Albatrosteams met trainen.

Foto: Albatros

Lees meer over:

korfbal training albatros
Deel dit bericht met je vrienden!