donderdag 28 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Man gewond na brand in woning

1 augustus 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - -  In de nacht van zondag 31 juli op maandag 1 augustus ontstond brand in een benedenwoning aan de Watermanstraat. De brand ontstond in de woonkamer. De brandweer schaalde op naar middelbrand. In de slaapkamer van de woning op de begane grond werd een 48-jarige ernstig gewonde man aangetroffen. Een ambulance met o.a. de arts van de traumahelikopter heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Na het redden van het slachtoffer was de brand snel meester. De brandweer zette voor de bluswerkzaamheden twee tankautospuiten en een autoladder in. Vier omliggende woningen werden uit voorzorg ontruimd. Na de bluswerkzaamheden konden deze bewoners allen weer terug naar hun woning. De woning waar de brand ontstond raakte flink beschadigd. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De politie doet hier onderzoek naar.  

Foto: Ad van Herk

Lees meer over:

brand watermanstraat
Deel dit bericht met je vrienden!