donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Blokfluitles bij EMM Heerjansdam

30 juli 2011 (door Ad van Herk)

HEERJANSDAM - Ook komend schooljaar bestaat weer de mogelijkheid blokfluitlessen te volgen bij muziekvereniging EMM in Heerjansdam. De lessen worden gegeven door een ervaren en enthousiaste docente. Onder haar leiding leren de kinderen noten lezen, krijgen ze een stukje algemene muzikale vorming en leren ze samenspelen. Het leren bespelen van een blokfluit is een goede voorbereiding op het leren bespelen van een ander (blaas-)instrument. Na een aantal maanden kunnen de blokfluiters deel nemen aan het leerlingenorkest van E.M.M.
 
De blokfluitlessen worden gegeven in de portocabins in Heerjansdam, op maandag en woensdagmiddag. De lessen staan open voor zowel beginnende als gevorderde blokfluiters. Neem voor meer informatie contact op via info@emm-heerjansdam.nl. of kijk op www.emm-heerjansdam.nl.

Ook voor les op andere instrumenten, zoals saxofoon, trompet of hoorn, heeft EMM nog plek. Kijk voor informatie op onze website!

Lees meer over:

blokfluitles
Deel dit bericht met je vrienden!