dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Zestal krijgt HALT-verwijzing

18 juli 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Zes jongeren in de leeftijd van 15 en 16 jaar en afkomstig uit Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Heerjansdam en Ridderkerk hebben zondagavond een HALT-verwijzing gekregen. De meldkamer kreeg die avond een melding van brand in een leegstaand pand aan de Munnikensteeg. Toen hulpdiensten ter plaatse waren, bleek in de tuin een smeulend tapijt te liggen. Agenten troffen in de schuur achter het pand de zes jongens aan. Zij bekenden binnen in het pand een vuurtje te hebben gestookt. Toen dit weer oplaaide hadden de jongens het tapijt naar buiten getrokken om het vuur te doven. De brandweer die ter plaatse was gekomen, doofde het smeulende tapijt. Het zestal kreeg een verwijzing naar HALT uitgereikt.   

Lees meer over:

brand halt Munnikensteeg
Deel dit bericht met je vrienden!