maandag 25 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Rijbewijs automobiliste ingevorderd

15 juli 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Van een 33-jarige vrouw uit België is in de nacht van donderdag op vrijdag haar rijbewijs ingevorderd wegens rijden onder invloed. De automobiliste reed op de A16 op de middelste rijstrook terwijl de rechterrijstrook vrij was. Haar rijgedrag viel daarbij op omdat ze wisselende snelheden aanhield tussen de 60 km p/u en 100 km p/u. Surveillerende politie zette haar langs de kant van de weg om haar te controleren. Een blaastest viel negatief uit voor haar. Als beginnend bestuurder blies ze 1,2 promille terwijl de grens voor beginnend bestuurders op 0,2 promille ligt. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Lees meer over:

rijbewijs A16
Deel dit bericht met je vrienden!