maandag 25 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Man aangehouden voor bedreiging vriendin

14 juli 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Een 35-jarige man uit Zwijndrecht is woensdagmiddag 13 juli aangehouden voor bedreiging van zijn 24-jarige vriendin uit Zwijndrecht. De man had de nacht ervoor in hun woning in de wijk Nederhoven ruzie gekregen met zijn vriendin. Hierbij bedreigde de man de vrouw diverse malen, waarna de man er vandoor ging. Toen de man woensdag terug naar de woning kwam en de vrouw niet opendeed, sloeg de man een ruit in. Na een woordenwisseling tussen de twee ging de man er opnieuw vandoor. De politie wist de later die middag aan te houden in de woning van zijn ouders. De man is voor verhoor meegenomen naar het bureau. Hij is in verzekering gesteld.

Lees meer over:

bedreiging aangehouden
Deel dit bericht met je vrienden!