donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Tweetal aangehouden voor inbraak op schip

12 juli 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Twee 18-jarige mannen uit Zwijndrecht zijn maandagochtend 11 juli aangehouden op verdenking van inbraak in meerdere schepen. Dit gebeurde aan de Uilenkade. Een schipper van een grinthandel kwam die ochtend op zijn schip aan en zag dat het schip was opengebroken. Ook op enkele andere schepen bleek te zijn ingebroken. Toen de schipper binnen een kijkje ging nemen, trof hij de twee mannen slapend in de boot aan. De man heeft de twee staande gehouden en heeft de politie gebeld. Deze kwam ter plaatse en heeft het tweetal aangehouden. Ze zijn voor verhoor meegenomen naar het bureau en zijn in verzekering gesteld.

Lees meer over:

aangehouden uilenkade
Deel dit bericht met je vrienden!