maandag 25 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Aangehouden zonder rijbewijs en onder invloed

11 juli 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Een 35-jarige man uit Zwijndrecht is zondagmiddag aangehouden voor  het rijden zonder rijbewijs en het rijden onder invloed. Agenten zagen de man over de A16 rijden waarbij de man steeds wisselende snelheden aanhield. De agenten besloten de man hierop aan een routinecontrole te onderwerpen. Bij het afnemen van een blaastest bleek de man onder invloed daar hij een F blies. Tevens bleek hij niet in het bezit van een rijbewijs. De man is hierop aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar werd met een ademtest een promillage van 810 ug/l gemeten, terwijl de limiet op 220 ug/l ligt. De man werd verhoord en werd na het voldoen van een transactie heengezonden. De politie maakte proces-verbaal op.

Lees meer over:

rijbewijs A16
Deel dit bericht met je vrienden!