zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Korfbalhuwelijk bij Albatros

4 juli 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 2 juli zijn de Albatrossers Marjon van Die en Maarten Drenth in het huwelijk getreden. Het koppel gaf elkaar het jawoord in het Brabantse Esbeek waar in Herberg In den Bockenreyder veel familie en vrienden verzameld waren. Na een lunch en een ongedwongen samenzijn op het landgoed vertrok het bruidspaar naar een andere locatie om de dag met een kleinere groep af te sluiten.
Marjon speelt in het 4e seniorenteam van Albatros en is fanatiek betrokken bij de activiteitencommissie terwijl Maarten als ex-selectiespeler actief is op het technische gebied van de korfbalclub. Het bruidspaar mocht dus veel anekdotes en liedjes aanhoren maar heeft genoten van een prachtige dag.
Een aantal kilometers verderop in Bergeijk werd afgelopen weekend het SJAP-weekend georganiseerd voor de A-jeugd en senioren tot 21 jaar. Het werd een gezellig, zonnig en waterrijk weekend voor deze groep.
De korfballers gaan nu met vakantie tot 6 augustus. Op die zaterdag staan de eerste trainingen voor de selectie alweer op het programma. 

Lees meer over:

albatros
Deel dit bericht met je vrienden!