dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

100 leden voor Ondernemersvereniging Heerjansdam

2 juli 2011 (door Ad van Herk)

HEERJANSDAM - De Heerjansdamse Ondernemers Vereniging heeft afgelopen vrijdag de magische grens van 100 leden bereikt. De Hazewinden is na de oprichting in 2004 uitgegroeid tot een enthousiaste groep van Heerjansdamse en regio ondernemers.

Automobielbedrijf Swarttouw uit Barendrecht werd afgelopen vrijdag door voorzitter van de Hazewinden, de heer Huibert van Driel in het zonnetje gezet. Niet de eerste keer dit jaar dat er bloemen werden uitgedeeld want de ŠKODA dealer werd eerder dit jaar SKODA dealer van jaar 2011. Automobielbedrijf Swarttouw is dealer voor Rotterdam-Zuid, Barendrecht, Heerjansdam, Ridderkerk, Rhoon, Hoogvliet en Pernis.

Directeur Marco Swarttouw is woonachtig in Heerjansdam en ziet de ondernemers vereniging in Heerjansdam als een prima netwerk gelegenheid. ‘Een bevlogen club van enthousiaste ondernemers. Leuke activiteiten in een sfeer die typerend is voor het Waaldorp. Het ‘ons kent ons’ gevoel is groot. In augustus wordt in samenwerking met de ondernemers uit Barendrecht de jaarlijkse Boerengolf weer georganiseerd. Dit jaar bij de Kleine Duiker in Barendrecht.

Foto: Marco Swarttouw ontvangt het 100e lidmaatschap van Huibert van Driel

Deel dit bericht met je vrienden!