donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Peuterspeelzaal Beethovenlaan vaker open

1 juli 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM  - Kinderopvang Bobo heeft verschillende Peuterspeellocaties in Zwijndrecht en Heerjansdam.
Kinderen kunnen zich op de Peuterspeelzalen van Bobo spelenderwijs ontwikkelen. Dit is de ouders niet onopgemerkt gebleven. Met name op de locatie Beethovenlaan 97 in Zwijndrecht hebben we de afgelopen periode veel aanmeldingen gehad. Daarom gaat deze locatie na de zomervakantie vaker open. Twee‐ tot vierjarigen komen dan spelen op maandag‐ en donderdagochtend, dinsdag‐ en donderdagochtend of dinsdagmiddag en vrijdagochtend.

De Peuterspeelzalen van Bobo stimuleren twee‐ tot vierjarige kinderen in hun ontwikkeling. We werken met landelijke methoden die speciaal daarvoor ontwikkeld zijn. Ook raken kinderen alvast bekend met eenvoudige groepsregeltjes en routines waardoor ze beter voorbereid zijn op de basisschool. Kinderen leren van elkaar en ontwikkelen zich spelenderwijs. Naar de Peuterspeelzaal gaan, is voor kinderen vooral leuk en een waardevolle aanvulling. Wilt u meer informatie over de Peuterspeelzalen van Kinderopvang Bobo? Neem dan gerust eens een kijkje op www.bobokdv.nl.

Lees meer over:

kinderopvang bobo
Deel dit bericht met je vrienden!