maandag 17 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Noordparkfestival druk bezocht ondanks regen

27 juni 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 25 juni vond in het Noordpark  de 3e editie van het Noordparkfestival plaats.

Ondanks de regen wisten nog vele mensen de weg naar het festival te vinden. Onder stromende regen  marcheerde Jong Holland sr vanaf winkelcentrum Walburg naar het Noordpark en gaf op het grasveld nog een geweldige show Vervolgens hoorden we de Schotse doedelzakken van Sassenachs en opende de wethouder de heer. E. Visser het festival.

Het publiek kon het festival verder goed bekijken en beluisteren van onder de opgestelde tenten.

Natuurlijk waren het Geklank de Konings en Phil Good weer aanwezig om zeer muzikale bijdagen ten gehore te brengen Verder gaf de gymnastiekoefening O en O een goede dans voorstelling Naast nog andere optredens  van oa  “Zorrow”, Los Amihos, Gipsy Swing duo was het hoogtepunt  het optreden van Stef Ekkel die gezamenlijk met het Shanty koor Buitengaats het lied de “Woonboot” zongen. Volgend jaar 30 juni 2012 wordt het 4e Noordparkfestival georganiseerd


Jong holland

Buitengaats

Los amigos

Rita en Trio Frans van Asperen
Stef Stef Ekkel 
De bezoekers lopen polonaise

 Onderste 2 foto's: Rowan v.d . Graaf

Lees meer over:

noordparkfestifval
Deel dit bericht met je vrienden!