maandag 17 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Geslaagd jeugdkamp jeugd Pelikaan

24 juni 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Afgelopen weekend vertrokken 120 kinderen en begeleiding in de bussen van RTC Tours richting Arnemuiden voor het jeugdkamp van 2011. In de accomodatie van Het Zilverenschor werden het gehele weekend diverse sport en spel activiteiten afgewerkt onderleiding van spelleider Joery van der Waal. Hoewel de weergoden voorafgaand de peli's niet gezind waren, bleef het voorspelde slechte weer uit en konden de kinderen ook van het zonnetje genieten.

Hoogtepunt op de vrijdagavond was het dierengeluiden spel, het uiteindelijke woord wat gevonden moest worden was: Peli’s op Kamp.  De BBQ op zaterdag avond kon gelukkig ook buiten plaats vinden en was een zeer gezelligeavond met als afsluiting het favoriete knotshockey en een mooi kampvuur. De zondag werd afgesloten met een voetbaltoernooi tussen de meiden B1, D en de C teams en een competitie tussen de F en E teams.

Na een overheerlijke maaltijd met friet en snacks was het tijd om in te pakken en de kamers op te ruimen. Nadat de  prijsuitreiking had plaats gevonden was het tijd om weer moe maar zeer voldaan naar Zwijndrecht te vertrekken. De kampcommissie kan terug kijken op een geweldig en fantastisch kampweekend en bedankt de leiders, dames van de catering en de sponsoren die dit weekend mede mogelijk hebben gemaakt. Volgend jaar gaat de jeugd van Pelikaan wederom op kamp, dan strijken we neer in het Brabantse land. Voor een uitgebreid kampverslag en meer dan 1000 foto’s kunt u kijken op onze website: www.vvpelikaan.nl.

Lees meer over:

pelikaan
Deel dit bericht met je vrienden!