maandag 17 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Pelikaan in de voorbereiding

24 juni 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Het eerste elftal zal eind juli met de voorbereiding starten voor het nieuwe seizoen. Afgelopen seizoen kwam Pelikaan in de "zeeuwse" competitie uit, aankomend seizoen zal Pelikaan uitkomen in de regionale competitie, de 2e klasse F. Pelikaan zal dan weer leuke regionale derby's spelen. De Bakestein derby is ook weer in ere hersteld, buurman Groote Lindt is na hun promotie ook in gedeeld in de 2e klasse F. Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, waarbij hoofdtrainer Michel de Raad zeven nieuwe spelers kan verwelkomen, zal Pelikaan een aantal oefenwedstrijden spelen. Een aantal spelers namen afscheid: Timo Epping vertrekt naar Drechtstreek, Wesley Neeskens gaat naar De Alblas, Jeffrey Cornfield naar Papendrecht 1 (zo), Martijn Verhoeff en Wouter Krete gaan lager spelen. Op 3 september zal de competitie starten. Wie de tegenstander is, is nog niet bekend.


6-aug          za        Rijnmond Hoogvliet sport 1        Pelikaan 1        14.30
9-aug          di        Heerjansdam 1                              Pelikaan 1        19.30
13-aug        za        Sleeuwijk 1                                     Pelikaan 1        15.00
16-aug        di        Drechtstreek 1                                Pelikaan 1        19.30

Lees meer over:

pelikaan
Deel dit bericht met je vrienden!