zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Schoolkorfbaltoernooi afgelast

20 juni 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Wegens slechte weersvooruitzichten en harde wind heeft de organisatie van het Waltmann & Co Schoolkorfbaltoernooi 2011 het toernooi moeten afgelasten. Omdat het welzijn en plezier van de Zwijndrechtse basisschooljeugd voorop staat, vond de organisatie het niet verantwoord om het toernooi door te laten gaan.
In de vroege ochtend van zaterdag 18 juni verscheen op de websites van de Zwijndrechtse korfbalverenigingen CKV Albatros en SV Conventus het bericht dat het toernooi niet door zou gaan. Gelukkig werd deze oproep goed gelezen door velen, waardoor slechts een handjevol kinderen en toeschouwers op sportcomplex Develstein op kwamen dagen.
In overleg met de basisscholen is de organisatie op zoek naar alternatieven om het toernooi voor de oudste groepen in afgeslankte vorm alsnog door te laten gaan op een later tijdstip. De Deelnemende scholen zullen hierover worden geïnformeerd. Verdere informatie hierover zal begin deze week te vinden zijn op de websites svconventus.nl en ckvalbatros.nl.
 

Lees meer over:

albatros conventus
Deel dit bericht met je vrienden!