maandag 17 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Pelikaan D1 tweede van Nederland

4 juni 2011 (door Hans Huisman)

ZWIJNDRECHT - Pelikaan D1 -onder leiding van Robert Kievit, Bas Nossent, René de Graaf en Kees Kok- heeft op Hemelvaartsdag een prestatie van formaat geleverd door op het Nederlands Kampioenschap voor Hoofdklassers de tweede plaats te behalen.

Nadat de blauwzwarten zich aan het begin van deze jaargang plaatsten voor het hoofdtoernooi door middel van een uitstekende prestatie op het districttoernooi, waaraan de beste zestien elftallen van de regio deelnamen, kon op 2 juni 2011 afgereisd worden naar Oosterwolde (Friesland) voor de landelijke deelname.

Rond de klok van 17.15u klonk het laatste fluitsignaal van het landelijke toernooi: Pelikaan verloor de finale met 2-3 van Hoogezand. Na de winst op het internationale toernooi in Assen bleek Pelikaan D1 in Oosterwolde wederom een team met echte ‘cupfighters’.

Lees meer over:

voetbal pelikaan
Deel dit bericht met je vrienden!