zondag 18 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Mannen verdacht van heling bromfiets

25 mei 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Twee mannen van 18 jaar uit Zwijndrecht en Streefkerk zijn op 24 mei op de Brugweg aangehouden. Een getuige had de twee bij de Brugweg met een bromfiets gezien dat vertrouwde het niet. Uit controle bleek dat de bromfiets eerder gestolen was en daar hadden de beide mannen geen goede verklaring voor. Ze werden op verdenking van heling aangehouden en na verhoor werd één van beide heren heengezonden. De andere man is in verzekering gesteld omdat agenten bij zijn fouillering een aantal gestolen bankpassen en wat drugs aantroffen. Hier wordt onderzoek naar gedaan. De politie heeft de bromfiets in beslaggenomen.

Lees meer over:

getuige aangehouden brugweg
Deel dit bericht met je vrienden!