zondag 28 november 2021

Alles over Zwijndrecht

Van leeuwen services verlengt contract als hoofdsponsor van VVGZ

23 mei 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Afgelopen vrijdag werd het nieuwe contract getekend tussen Van Leeuwen Services en VVGZ, waarbij de huidige hoofdsponsor zich opnieuw voor 3 jaar bindt aan de vereniging. Tevens wordt het kleine kunstgrasveldje voor de pupillen geadopteerd door V.L.S. en heet het pupillenveldje voortaan   V.L.S.- COURT

In Zomerlust werd het nieuwe contract getekend door V.L.S. en V.V.G.Z., waarbij V.L.S. zich voor de vierde maal 3 jaar bindt als hoofdsponsor van de Vogels. Op de foto penningmeester Joost de Jong en bestuurslid Sponsorzaken Jaap Swank  met Dennie van Leeuwen en Martin van Leeuwen (links) tijdens de officiele ondertekening.

Foto VVGZ/Jan Boom

Lees meer over:

sponsor vvgz
Deel dit bericht met je vrienden!