donderdag 9 december 2021

Alles over Zwijndrecht

Verdachte van zware mishandeling aangehouden

16 mei 2011

ZWIJNDRECHT - Een 18-jarige man uit Zwijndrecht is op 16 mei in zijn woonplaats aangehouden. Hij zou op 17 april 2011 rond 02.00 uur op de Klarinetsingel een 16-jarige jongen uit Hendrik-Ido-Ambacht hebben geslagen. De jongen was die nacht met een paar vrienden op weg naar huis na een feestje toen ze op de Bazuinstraat een groepje jongens passeerde. Eén van die jongens maakt een opmerking, waarop de fietsers een onschuldig antwoord gaven. Toch viel dat antwoord verkeerd waarna een confrontatie volgde waarbij de 16-jarige werd mishandeld. Hij raakte op verschillende plaatsen gewond aan zijn gezicht.
De politie onderzoekt de zaak en de rol van de aangehouden verdachte.

Lees meer over:

bazuinstraat klarinetsingel
Deel dit bericht met je vrienden!