zondag 18 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Natuurstad in en bij 't Weetpunt

4 mei 2011

ZWIJNDRECHT - De kinderen van de BSO's uit de Drechtsteden hoefden zich deze vakantie niet te vervelen!
Stichting ToBe organiseerde in opdracht van Bureau Drechtsteden het project 'Natuurstad', waarbij groepen kinderen tussen de 6 en 12 jaar een workshop aangeboden kregen in Zwijndrecht. Tijdens de workshop werkten de ruim 300 kinderen met natuurlijke materialen en hamers, zagen, lijm, boortjes, ijzerdraad en touw aan een kunstwerk wat resulteerde in een fantasiedier, een bloem of zelfs een palmboom. In het Weetpunt te Zwijndrecht werden niet alleen de medewerkers van ToBe en de BSO-kinderen warm ontvangen, maar bracht ook Wethouder de Vries van de gemeente Zwijndrecht een bezoekje aan Natuurstad. Dankzij financiële steun van Bureau Drechtsteden en de Provincie Zuid-Holland is Natuurstad gratis aangeboden.

 

Lees meer over:

ToBe kinderen bso natuurstad
Deel dit bericht met je vrienden!