donderdag 2 december 2021

Alles over Zwijndrecht

Feyenoord helpt VVGZ E5 aan kampioenschap

25 april 2011 (door Hans Huisman)

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 23 april 2011 was voor de jongens en enige meisje, Lindsay Voetée van VVGZ E5 een dag om nooit te vergeten.
Voor de alles beslissende uitwedstrijd, in en tegen Groot Ammers zorgde Ringelbergtours voor een grote verassing. Eenmalig mocht het team gebruik maken van de echte spelersbus van Feyenoord!

Toen de bus om omstreeks 8:45 uur arriveerde bij het Noordpark, zorgde dat natuurlijk voor de nodige vragen van het toegestroomde publiek. Veel mensen dachten dat de selectie van Mario Been zich in het Noordpark aan het voorbereiden was voor de kraker tegen PSV.
De verbazing was natuurlijk heel groot, toen E5 hoorde dat deze bus speciaal voor hen was gekomen.
Nadat iedereen was bijgekomen van de eerste verassing, vertrok de bus richting Groot Ammers.
Onderweg was het een drukte van jewelste, niet alleen de spelers maar ook vaders, moeders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes, zaten in de bus.

Eenmaal aangekomen liep heel Groot Ammers uit want die hadden immers nog nooit de spelersbus van Feyenoord in hun dorp gezien.
Bij de aftrap was pas goed te zien hoeveel supporters er waren meegereisd, om E5 naar de titel te schreeuwen.  De wedstrijd verliep vlekkeloos, en bij ieder doelpunt was het een enorm kabaal.
Met maarliefst 9-0 pakte E5 de titel, en bij het laatste fluitsignaal barste het feest los. Compleet met spandoeken, toeters, hoorns, ratels, knuffels, champagne, vuurwerk en natuurlijk een mooie beker.
Het bleef nog lang onrustig in Groot Ammers! En daarna terug, als echte kampioenen in de bus van Feyenoord.
Een dag om nooit te vergeten.

Lees meer over:

kampioen voetbal feyenoord vvgz
Deel dit bericht met je vrienden!