vrijdag 22 januari 2021

Alles over Zwijndrecht

NK kwartfinale turnen jongens heren

18 april 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Met zeven gouden, twee zilveren en vier bronzen medailles, behaald bij de dit weekend in Waddinxveen gehouden kwartfinale, ligt de jongens- en herenselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O goed op koers richting de Nederlandse kampioenschappen individueel toestelturnen.

Bij de eredivisie – senioren was het Boudewijn de Vries die zich het goud om liet hangen. Bij de Junioren-II van de eredivise was het Karl Kosztka die de lijst aanvoert met zijn ploeggenoot Mark Feddema op de derde plaats.

Bij de instap – van de talentendivisie was het een volledig “O & O-onderonsje”. Martin Mange pakte het goud, Luuk Huernink het zilver en Alexei Tito het brons.  Eveneens was er goud  in de talentendivisie voor Jordi Hagenaar. Hij turnde zijn wedstrijd in de benjaminklasse
In de tweede divisie was de O & O-delegatie ook succesvol. In de jeugdcategorie beklom  Jens van der Helm de hoogste trede van het ereschavot, evenals Dennis Swinkels die een gelijk resultaat behaalde bij de instappers. Bij de senioren turnde Tim Boekestijn zich naar het zilver en Floris Verbiest bij de junioren-II naar het brons.

Bradley Noordzij maakte het geheel compleet met zijn zilveren score bij de instapcategorie van de eerste divisie.
In de loop van de week wordt bekend gemaakt wie naast deze turners verder doorstromen naar de halve finales die plaatsvinden op 7 en 8 mei in Nijverdal en op 21 en 22 mei in Zwijndrecht

Lees meer over:

gymnastiek heren oeno
Deel dit bericht met je vrienden!