zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Schoolvoetbalkampioenschap van Zwijndrecht

14 april 2011

ZWIJNDRECHT - Op woensdag 20 april strijden de Zwijndrechtse basisscholen om het schoolvoetbalkampioenschap van Zwijndrecht 2011.

De verwachting is dat z'n 1100 jongens en meisjes de voetbalschoenen zullen aantrekken. Er hebben zich ruim 85 teams ingeschreven en zij zullen gaan strijden voor de titels van de groepen 5, 6, 7, en 8 van het basisonderwijs.

De wedstrijden worden gespeeld op de velden van Pelikaan en Groote Lindt. Het eerste fluitsignaal zal klinken om 13.00 uur en na afloop van de finales, die gepland staan op 18.00 uur, krijgt ieder team een mooie beker en iedere deelnemer(ster) een KNVB certificaat.
De wedstrijden staan onder leiding van leerlingen uit de sportklassen van het Develsteincollege. Een unieke samenwerking tussen basisscholen, voortgezet onderwijs, Pelikaan en Groote Lindt. Die van mening zijn dat juist in de nationale sportweek het belangrijk is om de kinderen aan het bewegen/sporten te krijgen.

Supporters zijn uiteraard van harte welkom op sportpark Bakestein, de toegang is gratis.

Lees meer over:

voetbal school
Deel dit bericht met je vrienden!