zaterdag 17 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Albatros heeft nieuwe selectietrainer

8 april 2011

ZWIJNDRECHT - Het is de technische staf van Albatros gelukt een opvolger voor Michel Koppelaar te vinden. De 39-jarige Karim Ratoube wordt in augustus de nieuwe trainer van de seniorenselectie van de Zwijndrechtse veldovergangsklasser.
Ratoube speelde in zijn jeugd bij het Haagse PAMS dat in 1990 met VES fuseerde tot Futura. Ook bij Futura heeft hij zijn sporen verdiend als selectiespeler en later als trainer. Zijn laatste trainerschap vervulde hij bij het tweede van Avanti in Pijnacker.
De nu in Pijnacker woonachtige Ratoube, getrouwd, een korfballende dochter en een voetballende zoon, staat te trappelen om aan de slag te gaan bij Albatros. Na een paar goede gesprekken met de technische mensen en enkele spelers van de club, is hij deze week voorgesteld aan de selectie. 

Lees meer over:

korfbal albatros
Deel dit bericht met je vrienden!