zondag 18 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Man rent weg na alcoholcontrole

4 april 2011 (door Hans Huisman)

ZWIJNDRECHT – Een 24-jarige man uit Zwijndrecht is weggerend na een alcoholcontrole. Politiemensen van het Verkeershandhavingsteam hielden op zaterdagavond 2 april 2011 een alcoholcontrole bij de Brugweg in Zwijndrecht. De 24-jarige moest ook aan de kant en de blaastest wees uit dat hij teveel alcohol op had. Hierna moest de verdachte in een politiebus een tweede blaastest doen. Hij rende weg. Agenten gingen op zoek naar hem en hielden de verdachte uiteindelijk bij zijn woning aan.

Het is verstandig voor de verkeersveiligheid nooit alcohol te gebruiken voordat u deelneemt aan het verkeer. Daarnaast is voor de zogenaamde beginnende bestuurder al een kleine hoeveelheid alcoholgebruik genoeg om Proces-verbaal te krijgen.

Lees meer over:

alcoholcontrole brugweg
Deel dit bericht met je vrienden!