woensdag 14 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Shot’65 gastheer voor wereldtopper en europees jeugdkampioene

1 april 2011 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Aanstaande maandagavond, 4 april, staan bij de Zwijndrechtse tafeltennisvereniging Shot’65 de deuren open voor iedereen die toeschouwer wil zijn bij de TIP tour (Tafeltennis Internationals Promotour). De Nederlandse tafeltennisbond organiseert samen met tal van (jeugd) internationals 10 van dit soort evenementen door het hele land en Shot’65 sluit de rij en heeft twee grootheden weten te strikken. Zo zullen superverdediger Lie Jie (nr 4 van Europa) en Britt Eerland (Europees jeugdkampioen) aanwezig zijn. Dit tweetal wordt compleet gemaakt met jeugdinternational en groot talent Pepijn Leppers die vorig jaar een geweldige sprong maakte op de Nederlandse ranglijst (van 25 naar 14). Maar liefst 90 tafeltennissers van 12 verenigingen uit de hele regio hebben zich opgegeven om er aan deel te nemen. Tijdens dit evenement zullen er, naast een spetterende demonstratiewedstrijd, tal van interessante activiteiten plaatsvinden. Alle deelnemers krijgen onder andere een service-clinic. Er vindt een hardste smash competitie plaats (met snelheidsmeter) en de senioren-clubkampioenen krijgen de kans om zich te meten met de drie internationals in een echte wedstrijd. De avond in de Walburghal in Zwijndrecht begint op 18.45 uur. De entree is gratis.

Lees meer over:

kampioen tafeltennis short65
Deel dit bericht met je vrienden!